Thuis

Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd certificaten
China Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Gelukkig om u in Junhe, Conny te ontmoeten. Dank voor uw beroeps introduceert van de deklaagverf van de zinkvlok. Ik zal de steekproef spoedig testen.

—— GANESH-ONDERNEMING

Professioneel team, de aandachtige dienst, levering zo snel, en wij zullen aan samenwerking met het dragende bedrijf van Junhe!! verdergaan!

—— Mahyar Tasbihi

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ons bedrijf heeft industriële basis drie: chemische productiebasis, de basis van de materiaalproductie, die de basis van de baanverwerking met een laag bedekken.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  De fabriek behandelt een gebied van 26653 vierkante meters, de bouw van een klassenworkshop, c-klassenworkshop, c-klassenpakhuis, een pakhuis en andere hulpfaciliteiten. Het impliceren van meer dan 100 soorten chemische species. Productiecapaciteit van 11000 ton/jaar.


  Eerst, het profiel van de bedrijfproductie


  1. C-klasse workshop
  C, 2# die, 1#-workshop met 3#, de productielijnen van 7# vier, het gesloten productiemateriaal, met inbegrip van 1#, 2#, lijn door lijn de automatiseringsproductie met behulp van van 3#, en twee plaatsen volledig automatische vloeibare vullende lijn, het vullen specificaties van 1L~25L kan. De ingrediënten worden uitgevoerd op een afzonderlijk verzegeld gebied. Volgens de vereisten van de productverscheidenheid, is de centrale controlekamer van de c-Klasse productielijn uitgerust met allerlei instrumenten en sensoren om een meerderheid van controlesystemen te vormen.


  2. Klasse een workshop
  Klasse een workshop met drie schachtmixer en de machine van de hoge snelheidsverspreiding drie professionele reeksen van twee, om allerlei verf en deklaagproductie te verstrekken.


  3. C pakhuis
  C het gebied van de pakhuisbouw van meer dan 3300 vierkante meters en heeft een brandstreek, kan voor de classificatie van chemische grondstoffen worden gebruikt en worden gebeëindigd - producten.


  4. Een pakhuis
  Het gebied van de twee pakhuisbouw van meer dan 1400 vierkante meters en heeft een brandstreek, kan voor a, B-categorieën worden gebruikt van chemische grondstoffen en worden gebeëindigd - producten geclassificeerd opslag.


  5. Andere faciliteiten
  De fabriek heeft een professionele behandelings van afvalwaterfaciliteiten, verwerkingscapaciteit van 20T/d, na de behandeling van riolering als teruggewonnen water voor productie. De fabriek is uitgerust met vier reeksen van de behandelingsmateriaal van het afvalgas, alle faciliteiten van de uitlaatgasbehandeling na lossingsnormen.


  6. de fabriek heeft een professioneel chemisch productiemateriaal, hoge productieefficiency, stabiele producten, betrouwbare kwaliteit, kan de grootte van de ordevereisten snel ontmoeten.


  Twee, OEM model
  1, OEM: De fabriek van Changzhoujunhe Polytron Technologies Inc chemische producten om verwerkingszaken van diverse chemische producten te ondernemen. Verstrek alle grondstoffen, hulpmaterialen, de formule van de chemische productenproductie, toebehoren, verpakkingsmaterialen, JUNHE-productie overeenkomstig de behoeften van klanten, productverkoop door de klant, JUNHE-verwerkingsprijs.


  2, ODM: de klant moet de chemische formule en technologieservicevereisten, JUNHE-technologie voorleggen om alle grondstoffen, toebehoren, toebehoren, verpakkingsmaterialen te verstrekken, die - producten door buitenlandse verkoop worden gebeëindigd, Jun hij alle materiële kosten en verwerkingsprijzen verzamelt. ODM van ontwerp aan productie door JUNHE technologie dat na het product wordt moet worden voltooid gevormd door gekocht buitenlands.


  3, trefpunthuur: Jun verstrekt het trefpunt, materiaal die de diensten, klanten in de productie huren en workshop verwerken bij. Jun, verzamelt plaatsmateriaal, waterkrachtsteenkool die prijzen huren.


  4, de merkdienst: Jun van de formuleringsontwikkeling, de merkregistratie, de productie en de verwerking aan de verkoop van allen in de één dienst. R&D en verkoop bij volledige participatie in producten.


  Ongeacht de manier van samenwerking, bij volledige waaier om klanten aan behoeften, van de formulering van R&D, productie en verkoop te voldoen, uitvoerige technische de dienst en klantenservicewaarborg te verstrekken.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 1

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 2

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 3

   

   

 • R & D

  Sinds zijn aanvang, heeft Junhe zich altijd bij R&D-investering en de nieuw productontwikkeling geconcentreerd. Gebaseerd op de behoeften van de markt en de klanten, is R&D in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten en processen blijven investeren. Daartoe, Junhe-heeft het Bedrijf een multidisciplinair onderzoek en een ontwikkelingsteam met bijkomende en professionele collocatie gevestigd. Momenteel, heeft het team 16 R&D-personeel, met inbegrip van 1 arts en 3 meesters.
  Het R&D-centrum behandelt een gebied van ongeveer 2500m2 en heeft volledige hardwarefaciliteiten. Het is uitgerust met de fluorescentiespectrometer van de UX-720 energie verbrokkelde Röntgenstraal, uv-Zichtbare spectrofotometer uv-2454, scherp vloeibaar reiniging grimmig-I en regeneratiesysteem, systeem van de het lekopsporing van l300i het vacuüm, DH. - De de constante temperatuur van HP150B en kamer van de vochtigheidstest, 6B-2000/24-de multiparametermeetapparaat van de waterkwaliteit, macOE-10/380 inductie het verwarmen verf experimentsysteem genezen, het elektrochemische werkstation van PGSTAT 302F, Ilion697 II oppoetsende machine van de argon de ionendwarsdoorsnede en ander het geavanceerd testen en het testen materiaal die.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Het R&D-Centrum heeft diepgaand en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en ook technische samenwerking en uitwisselingen met binnenlandse onderzoekinstituten zoals Changzhou-Campus van Hohai-Universiteit, de Normale Universiteit van Nanjing, en Jiangsu-Universiteit van Wetenschap en Technologie. Het is een provinciaal-vlakke groene chemische productie en onderzoekbasis en een aantal bekende universitaire gediplomeerde werkstations. GM machtigde laboratoriumtestkwalificatie, en in 2015 met succes bevorderde aan een provinciaal-vlak onderzoek en ontwikkelingsplatform - Jiangsu-Provincie krachtig intelligent milieubescherming de technologieonderzoekscentrum van de deklaagtechniek.
  Het R&D-centrum heeft momenteel 8 laboratoria, die van het innovatieve onderzoek en de ontwikkeling van materialen, chemie en intelligent materiaal de oorzaak zijn, die zich op het onderzoek en de ontwikkeling van speciale chemische producten en materialen concentreren. Sinds zijn onderneming, heeft Junhe een totaal van 1 provinciaal-vlakke toekenning, voltooid wetenschappelijk onderzoek 12, gewonnen en 44 octrooien gemachtigd.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd fabriek productielijn 2

Contactgegevens
Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. June

Tel.: +86 13915018025

Fax: 86-519-85913023

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)